Jerry Rector

Geboortedatum:
09/12/1958
Geboorteplaats:
St. Louis, Missouri, USA:

Filmografie

Dark Tales (2020)
Oildale (2019)
als Eric Toft
Kodachrome (2017)
als Sheriff
Numb (2007)
als BMW Salesman
Ghost World (2001)
als Dana's Co-Worker
Voyeur Confessions (2001)
als Police Officer
Ticker (2001)
als News Reporter
Naturally Native (1999)
als Policeman
The Odd Couple II (1998)
als Detective #3
Sorcerers (1998)
als O'Reilly
Mean Guns (1997)
als Bob
Blast (1997)
als Commando at Door
Fox Hunt (1996)
als Allen
Rule No. 3 (1993)
als Bob Skylar
Uninvited (1993)
als Winchester
Army of Darkness (1992)
als Mini-Ash #3 (uncredited)
Fatal Instinct (1992)
als Det. Ricky Jones
Vampire's Kiss (1988)
als Larry

Productie

Uninvited
Associate Producer


ikwilfilmskijken © 2024