Penélope Cruz

Geboortedatum:
04/28/1974
Geboorteplaats:
Madrid, Spain:

Filmografie

High & Low – John Galliano (2024)
als Self
Ferrari (2023)
als Laura Ferrari
En los márgenes (2022)
als Azucena
L'immensità (2022)
als Clara
Penélope Cruz : les reflets de la passion (2022)
als Self - Actress
The 355 (2022)
als Graciela Rivera
Noi siamo cinema (2021)
als Self (archive footage)
Madres paralelas (2021)
als Janis
Competencia oficial (2021)
als Lola Cuevas
Wasp Network (2020)
als Olga
Dolor y gloria (2019)
als Jacinta
Todos lo saben (2018)
als Laura
Murder on the Orient Express (2017)
als Pilar Estravados
Loving Pablo (2017)
als Virginia Vallejo
La reina de España (2016)
als Macarena Granada
Yo soy uno entre cien mil (2016)
als Penélope Cruz
Almodóvar, todo sobre ellas (2016)
als Self
Grimsby (2016)
als Kate
Zoolander 2 (2016)
als Valentina Valencia
ma ma (2015)
als Magda
Truth of the Situation: Making 'The Counselor' (2014)
als Self (archive footage)
And the Oscar Goes to... (2014)
als Self (archive footage)
The Counselor (2013)
als Laura
Los amantes pasajeros (2013)
als Jessica
Venuto al mondo (2012)
als Gemma
Il était une fois… Tout sur ma mère (2012)
als Self
To Rome with Love (2012)
als Anna
Woody Allen: A Documentary (2011)
als Self
Der Weg des Ruhms (2011)
als Self
Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides (2011)
als Angelica
Client 9: The Rise and Fall of Eliot Spitzer (2010)
als Self (archive footage) (uncredited)
Brunes et Blondes (2010)
als Self
Sex and the City 2 (2010)
als Carmen García Carrión
Nine (2009)
als Carla
G-Force (2009)
als Juarez the Guinea Pig (voice)
Los abrazos rotos (2009)
als Lena
La Concejala Antropófaga (2009)
als Pina
Manolete (2008)
als Lupe Sino
Vicky Cristina Barcelona (2008)
als María Elena
Elegy (2008)
als Consuela Castillo
Killers Kill, Dead Men Die (2007)
als The Songbird
The Good Night (2007)
als Anna / Melodia
Chromophobia (2006)
als Gloria
Volver (2006)
als Raimunda
Bandidas (2006)
als Maria Alvarez
Live 8 (2005)
als Self
Sahara (2005)
als Dr. Eva Rojas
Noel (2004)
als Nina Vasquez
Head in the Clouds (2004)
als Mia
Non ti muovere (2004)
als Italia
Gothika (2003)
als Chloe Sava
Masked and Anonymous (2003)
als Pagan Lace
Fanfan la tulipe (2003)
als Adeline La Franchise
Waking Up in Reno (2002)
als Brenda
Paul McCartney: Back in the U.S. (2002)
als Self
Hitting It Hard (2002)
Vanilla Sky (2001)
als Sofia Serrano
Sin noticias de Dios (2001)
als Carmen Ramos
America: A Tribute to Heroes (2001)
als Self
Captain Corelli's Mandolin (2001)
als Pelagia
Blow (2001)
als Mirtha Jung
All the Pretty Horses (2000)
als Alejandra
Woman on Top (2000)
als Isabella Oliveira
Volavérunt (1999)
als Pepita Tudó
Todo sobre mi madre (1999)
als Rosa
The Hi-Lo Country (1998)
als Josepha O'Neil
The Man with Rain in His Shoes (1998)
als Louise
La niña de tus ojos (1998)
als Macarena Granada
Talk of Angels (1998)
als Pilar
Don Juan (1998)
als Mathurine
Abre los ojos (1997)
als Sofía
Carne trémula (1997)
als Isabel Plaza Caballero
Et hjørne af paradis (1997)
als Doña Helena
El amor perjudica seriamente la salud (1997)
als Young Diana
Más que amor, frenesí (1996)
als Laura
La Celestina (1996)
als Melibea
Brujas (1996)
als Patricia
El efecto mariposa (1995)
als Party Guest (uncredited)
Entre rojas (1995)
als Lucía
Todo es mentira (1994)
als Lucía
Alegre ma non troppo (1994)
als Salomé
Per amore, solo per amore (1993)
als Mary
La Ribelle (1993)
als Enza
El laberinto griego (1993)
als Elisa
Belle Époque (1992)
als Luz
Jamón, jamón (1992)
als Silvia
This Man, This Woman
als Martha Parks
Bigas Luna: La Mirada Entomòloga
The Days of Abandonment
als Olga
Frankenstein
The Bride
Paris Paramount

Productie

En los márgenes
Producer
Thy Kingdom Come
Thanks
La reina de España
Producer
Yo soy uno entre cien mil
Director
ma ma
Producer
L'Agent
Director
L'Agent
Writer
Venuto al mondo
Co-Producer


ikwilfilmskijken © 2024