Tatsuyoshi Ehara

Geboortedatum:
03/26/1937
Geboorteplaats:
Tokyo, Japan:

Filmografie

メッセンジャー (1999)
als Diner Owner
Burabo! Wakadaishô (1970)
死ぬにはまだ早い (1969)
兄貴の恋人 (1968)
als Kokichi Nomura
連合艦隊司令長官 山本五十六 (1968)
als Sub-Lt. Morisaki
さらばモスクワ愚連隊 (1968)
日本のいちばん長い日 (1967)
als Nobumasa Kawamoto - Private Secretary to Shimomura
上意討ち 拝領妻始末 (1967)
als Bunzo Sasahara
殺人狂時代 (1967)
als Aochi
レッツゴー!若大将 (1967)
als Toshi Eguchi
ゼロ・ファイター 大空戦 (1966)
アルプスの若大将 (1966)
als Eguchi
エレキの若大将 (1965)
海の若大将 (1965)
als 江口敏
赤ひげ (1965)
als Genzô Tsugawa
(1965)
als Ichigorō Hayama
Hello, Baby! (1964)
江分利満氏の優雅な生活 (1963)
戦国野郎 (1963)
忠臣蔵 花の巻・雪の巻 (1962)
als Daigaku Asano
日本一の若大将 (1962)
どぶ鼠作戦 (1962)
als Military Doctor
社長洋行記 (1962)
銀座の若大将 (1962)
als Satoshi Eguchi
椿三十郎 (1962)
als Samurai
大学の若大将 (1961)
als Makoto Tako
福の神サザエさん一家 (1961)
独立愚連隊西へ (1960)
黒い画集 あるサラリーマンの証言 (1960)
als Matsuzaki
サザエさんの赤ちゃん誕生 (1960)
独立愚連隊 (1959)
鉄腕投手・稲尾物語 (1959)
als Naoshi Kurihara
青春白書 大人には分らない (1958)
サザエさんの青春 (1957)
森繁の僕は美容師 (1957)
大当り三色娘 (1957)
als Hiroshi Matsui
わが胸に虹は消えず: 第一部 (1957)
わが胸に虹は消えず: 第二部 (1957)
als Jun Kono
ロマンス娘 (1956)
als Nakahara
朝霧 (1955)
ジャンケン娘 (1955)
夏目漱石の三四郎 (1955)
als Yojiro
十代の誘惑 (1953)
続思春期 (1953)
als (uncredited)
青色革命 (1953)
思春期 (1952)
als Haruo Nomura (as Tatsuji Ehara)
母待草 (1951)


ikwilfilmskijken © 2022