Jason Flemyng

Geboortedatum:
09/25/1966
Geboorteplaats:
Putney, London, England:

Filmografie

Ka Whawhai Tonu (2024)
Refuge (2023)
A Violent Man (2022)
als Frank
The 355 (2022)
als Elijah Clarke
Boiling Point (2021)
als Alastair Skye
Creation Stories (2021)
als King Tuts Promoter
Military Wives (2020)
als Crooks
A Christmas Carol (2019)
als Ghost of Christmas Future
Trick or Treat (2019)
als The Taxi Driver
Homeless Ashes (2019)
als Gavin
Тайна печати Дракона (2019)
als Jonathan Green "Dzhonatan Grin"
Bottle Boy (2018)
als Man
Walk Like a Panther (2018)
als Ginger Frost
Bricks (2018)
als Clive
Access All Areas (2017)
als Pete Kurtz
The Black Prince (2017)
als Dr. Login
Revolt (2017)
als Stander
Ghosted (2016)
als Daniel
Minutes Past Midnight (2016)
als Nicholas Grimshaw (segment 'The Mill At Calder's End')
The Guv'nor (2016)
als himself
Sweet Maddie Stone (2016)
als Mr Straker
Sean Connery: In His Own Words (2015)
als Self
The Mill at Calder's End (2015)
als Nicholas Grimshaw
Stonehearst Asylum (2014)
als Swanwick
Gemma Bovery (2014)
als Charlie
Girl Power (2014)
als Don
Вий (2014)
als Jonathan Green "Dzhonatan Grin"
The Journey (2014)
als Ozzy
Sunshine on Leith (2013)
als Harry Harper
Welcome to the Punch (2013)
als Harvey Crown
I Give It a Year (2013)
als Hugh
Great Expectations (2012)
als Joe Gargery
X-Men: First Class 35mm Special (2012)
als Self - Azazel
Hamilton - I nationens intresse (2012)
als Rob Hart
Lost Christmas (2011)
als Frank
Wild Bill (2011)
als John
Welcome to Hoxford : The fan film (2011)
als Raymond Delgado
Queen of Hearts (2011)
als Dealer
X-Men: First Class (2011)
als Azazel
Hanna (2011)
als Sebastian
Jack Falls (2011)
als Damien
Ironclad (2011)
als Becket
Made in Romania (2010)
als Himself
The Social Network (2010)
als Regatta Spectator (uncredited)
Dead Cert (2010)
als Chelsea Steve
Clash of the Titans (2010)
als Calibos / Acrisius
Kick-Ass (2010)
als Lobby Goon
City of Life (2009)
als Guy Berger
Solomon Kane (2009)
als Malachi
The Curious Birth of Benjamin Button (2009)
als Self
Shifty (2009)
als Glen
The Curious Case of Benjamin Button (2008)
als Thomas Button
Mirrors (2008)
als Larry Byrne
The Riddle (2007)
als Don Roberts CEO
Stardust (2007)
als Primus
The Death and Life of Bobby Z (2007)
als Brian Cervier
A Woman in Winter (2007)
als David
Backwaters (2006)
als Jason Weiss
Pu-239 (2006)
als Vlad
Rollin' with the Nines (2006)
als Capt. Fleming
Telling Lies (2006)
als Jack Munro
The Man-Eating Leopard of Rudraprayag (2005)
als Jim Corbett
Transporter 2 (2005)
als Dimitri
The Quatermass Experiment (2005)
als Professor Bernard Quatermass
Faith (2005)
als Martin
Seed of Chucky (2004)
als Santa
Drum (2004)
als Jim Bailey
Layer Cake (2004)
als Larry - Crazy
When I'm Sixty-Four (2004)
als Little Ray
Atomik Circus - Le retour de James Bataille (2004)
als James Bataille
Lighthouse Hill (2004)
als Charlie Davidson
The League of Extraordinary Gentlemen (2003)
als Dr. Henry Jekyll / Edward Hyde
Anazapta (2002)
als Nicholas
Below (2002)
als Stumbo
Mean Machine (2001)
als Bob Likely
Flipped (2001)
als Jack
The Bunker (2001)
als Cpl. Baumann
Rock Star (2001)
als Bobby Beers
Making 'Snatch' (2001)
als Himself
The Body (2001)
als Father Walter Winstead
From Hell (2001)
als Netley, the Coachman
Snatch (2000)
als Darren
Bruiser (2000)
als Henry Creedlow
Tube Tales (1999)
als Luke (segment "Mr. Cool")
The Adventures of Young Indiana Jones: Trenches of Hell (1999)
als Emile
Alice in Wonderland (1999)
als Sir Jack, the Knave of Hearts / Cad
Le Violon rouge (1998)
als Frederick Pope (Oxford)
Lock, Stock and Two Smoking Barrels (1998)
als Tom
Tess of the D'Urbervilles (1998)
als Alec D'Urberville
Deep Rising (1998)
als Mulligan
Spice World (1997)
als Brad
The James Gang (1997)
als Frank James
The Life of Stuff (1997)
als Willie Dobie
Indian Summer (1996)
als Tonio
Hollow Reed (1996)
als Frank Donally
Stealing Beauty (1996)
als Gregory
Rob Roy (1995)
als Gregor
The Jungle Book (1994)
als Wilkins
Bye Bye Baby (1992)
als Channing
A Question of Attribution (1991)
als Colin
Enemy of Man
als Macduff
Cutter
Firecracker
als Detective Gray
На пороге бессмертия: Путешествие в Индию
Pegasus Bridge
als Brigadier Nigel Poett

Productie

Eat Locals
Director
Eat Locals
Producer
The Journey
Executive Producer


ikwilfilmskijken © 2024