Suzanna Love

Geboortedatum:
04/08/1950
Geboorteplaats:
New York City, New York, USA:

Filmografie

Boogeyman II: Redux (2003)
als Lacey
Return of the Boogeyman (1994)
als Lacey (archive footage)
Revenge of the Stolen Stars (1986)
als Kelly
Strangers in Paradise (1984)
als Sukey
The Devonsville Terror (1983)
als Jenny Scanlon
Boogeyman II (1983)
als Lacey
BrainWaves (1983)
als Kaylie Bedford
Olivia (1983)
als Olivia
The Boogey Man (1980)
als Lacey
Blank Generation (1980)
als Lizzy
Cocaine Cowboys (1979)
als Lucy
Hair (1979)
als Debutante #2

Productie

Strangers in Paradise
Writer
The Devonsville Terror
Writer
Boogeyman II
Writer
BrainWaves
Additional Dialogue
The Boogey Man
Screenplay


ikwilfilmskijken © 2024