Kō Mishima

Geboortedatum:
05/20/1927
Geboorteplaats:
Arakawa-ku, Tokyo, Japan:

Filmografie

忠臣蔵 花の巻・雪の巻 (1962)
キングコング対ゴジラ (1962)
als Official
妖星ゴラス (1962)
als Sanada
真紅の男 (1961)
名もなく貧しく美しく (1961)
暗黒街の弾痕 (1961)
als Ichirô Kusaka
ガス人間第一号 (1960)
als Detective Fujita
国定忠治 (1960)
als Yosaku
潜水艦イ-57降伏せず (1959)
鉄腕投手・稲尾物語 (1959)
als Masao Matsuda
美女と液体人間 (1958)
als Kishi, gangster in nightclub (uncredited)
最後の突撃 (1957)
壁あつき部屋 (1956)
als Yamashita's sister
隣の嫁 (1956)
太陽の季節 (1956)
東京バカ踊り (1956)
色ざんげ (1956)
港の乾杯 勝利をわが手に (1956)
死の十字路 (1956)
母なき子 (1955)
若き魂の記録 七つボタン (1955)
生きとし生けるもの (1955)
月は上りぬ (1955)
三つの愛 (1954)
als Nishida Nobuyuki
真実一路 (1954)
春の若草 (1954)


ikwilfilmskijken © 2022