Maurice Schutz

Geboortedatum:
08/04/1866
Geboorteplaats:
Paris, France:

Filmografie

La bergère et le ramoneur (1953)
als Le vieux mendiant (Voice)
La demoiselle et son revenant (1952)
als Le doyen
Adémaï au poteau-frontière (1950)
Miquette et sa mère (1950)
als Panouillard
Le Diable boiteux (1948)
als Voltaire
Danger de Mort (1947)
als Le beau-père
Les Enfants du Paradis (1945)
als L'encaisseur agressé par Lacenaire
Goupi mains rouges (1943)
als Goupi-L'Empereur
La Fin du Jour (1939)
als Verneuil
Raphaël le tatoué (1939)
als le grand père
Remontons les Champs-Elysées (1938)
als Louis XIV Âgé
L'appel du silence (1936)
Pasteur (1935)
als Le grand-père
Fantômas (1932)
als L'abbé Sicot - un invité de la marquise
Vampyr - Der Traum des Allan Grey (1932)
als The Lord of the Manor
Vénus (1929)
La vierge folle (1929)
Verdun, visions d'histoire (1928)
als Marshal of the Empire
La passion de Jeanne d'Arc (1928)
als Nicolas Loyseleur
L'agonie de Jérusalem (1927)
als Marc Verdier
Napoléon (1927)
als Filippo Antonio Pasquale di Paoli
Le Juif Errant (1926)
Mauprat (1926)
als Tristan de Mauprat / Hubert de Mauprat
Jean Chouan (1926)
als Jean Cottereau / Jean Chouan - un vieux Vendéen royaliste
Veille d'armes (1925)
Le fantôme du Moulin-Rouge (1925)
als Victor Vincent, ex ministre
La vierge du portail (1924)
Gossette (1923)
als Comte de Savières
Cirano di Bergerac (1923)
als Le Bret
L'âtre (1923)
Les Opprimés (1923)
als Ferdinand Alvarez de Tolède, duc d'Albe
Le méchant homme (1921)
Quatre-vingt-treize (1921)
Sa gosse (1919)


ikwilfilmskijken © 2021