Ebba Thomsen

Geboortedatum:
05/03/1887
Geboorteplaats:
Denmark:

Filmografie

Husmandstøsen (1952)
Det store hjerte (1925)
Republikaneren (1923)
Timeglasset (1922)
Munkens Fristelser (1921)
En Skuespillers Kærlighed (1920)
als Melitta
Scenens Børn (1920)
Dømmer ikke (1920)
Gøglerbandens Adoptivdatter (1919)
Lykken (1918)
als Mrs. Niemand
De skraa Brædder (1918)
Lydia (1918)
Mands Vilje (1918)
Den frelsende Film (1916)
als Ilse Weilbach - Film Actress
Verdens undergang (1916)
als Dina, West's daughter and Flint's fiancée
Børnevennerne (1916)
Zigøjnerblod (1915)
Den sidste Nat (1915)
Mit Fædreland, min Kærlighed (1915)
als Ellinor Green, Oves kæreste
Arbejdet adler (1914)
Den mystiske Fremmede (1914)
als Komtesse Ida
Gar el Hama III (1914)
Atlantis (1913)
als Eva Burns – Sculptor
Strejken paa den gamle Fabrik (1913)
als Frida, Count Hardegg's daughter
Den sorte kansler (1912)
als Prinsesse Irene
Guvernørens Datter (1912)
als Sonja, Krakow's daughter


ikwilfilmskijken © 2024