Allen Maldonado

Geboortedatum:
05/20/1983
Geboorteplaats:
Bellflower - California - USA:

Filmografie

Phels High (2023)
House Party (2023)
als Kyle
American Carnage (2022)
als Big Mac
Psych 3: This Is Gus (2021)
als Alan Decker
Project Power (2020)
als Landry
11-95 (2020)
Mimesis: Nosferatu (2018)
als Duane
SuperFly (2018)
als Litty
First Match (2018)
als Juan
Miss Me This Christmas (2017)
als Ulysses Danbert
Where's the Money (2017)
als Juice
Quest (2017)
als Chris
If Not for His Grace (2015)
als Dog
Straight Outta Compton (2015)
als Al
Dope (2015)
als Allen the Bouncer
The Equalizer (2014)
als Marcus
108 Stitches (2014)
als Maurice 'Mo' Jamal
Cake (2014)
als Buddy
Marvel One-Shot: All Hail the King (2014)
als Fletcher Heggs
Cut! (2014)
als Francis 'Jamal' Jefferson
Mimesis (2011)
als Duane
The Ugly Truth (2009)
als Duane
A Good Day to Be Black & Sexy (2008)
als Jabari
Rome & Jewel (2008)
als Mercury
Live Free or Die Hard (2007)
als Goatee
God's Army 2: States of Grace (2005)
als Rob
Friday After Next (2002)
als Juvenile #3


ikwilfilmskijken © 2024