Joyce Heron

Geboortedatum:
11/06/1916
Geboorteplaats:
Port Said, Egypt:

Filmografie

Rumpole of the Bailey (1975)
als Hilda Rumpole
Au Pair Girls (1972)
als Mrs. Stevenson
Mrs Davenport (1970)
als Frances
Beyond This Place (1959)
als Lady Catherine Sprott
Suspect (1958)
als Lady Althea Const
The Peaceful Inn (1957)
als Frances Courtenay
The Weak and the Wicked (1954)
als Prison Matron Arnold
She Shall Have Murder (1950)
als Rosemary Proctor
Emma (1948)
als Jane Fairfax
Don Chicago (1945)
als Kitty Mannering
The Agitator (1945)
als Helen Montrose
Women Aren't Angels (1943)
als Karen
Premiere (1938)
als Dancer


ikwilfilmskijken © 2024