Nina Meurisse

Geboortedatum:
11/14/1988
Geboorteplaats:
Caen, France:

Filmografie

Petite maman (2021)
als La mère
Il était une fois mon prince viendra (2020)
als Luna
Camille (2019)
French Touch: Mixed Feelings (2019)
als Julie
Place publique (2018)
als Nina
French Kisses (2018)
als Sophie (segment "Ruptures")
Mad (2017)
als Madeleine
Ruptures (ou André et Gabriel) (2016)
als Sophie
Une vie (2016)
als Rosalie
L'effet aquatique (2016)
als La noyée d'un soir
Naturellement (2015)
Les chaises musicales (2015)
als Solène
Je suis un soldat (2015)
als Audrey
Jeunesse des loups-garous (2015)
als Julie
Vincent n'a pas d'écailles (2014)
als Lucie's Friend
Lulu femme nue (2013)
als Virginie
Juliette (2013)
als Lou
Au bout du conte (2013)
als Clémence
Crawl (2013)
als Gwen
Avanti (2012)
Mains Armées (2012)
als Juliette
Mon père Francis le Belge (2010)
Cigarettes et bas nylons (2010)
Complices (2010)
als Rebecca
Rachel (2006)
als Rachel
Des épaules solides (2003)
als Dani
L'escalier (2003)
als Rachel
Saint-Cyr (2000)
als Lucie de Fontenelle


ikwilfilmskijken © 2021