Jose Rosete

Geboortedatum:
10/22/1975
Geboorteplaats:
Arizona, USA:

Filmografie

Battlefield 2025 (2021)
als Matt
Cicada! (2020)
Monsters of Man (2020)
als Boller
The Five Rules Of Success (2020)
als X's Father
Human Zoo (2020)
als Contestant 1018
I Got Five on it 3 (2020)
als Oscar
Intersect (2020)
als Abner Rosen
Sick Boys Die Alone (2019)
als Derrick
Who Stole My Daughter? (2019)
als Roger Chase
Room for Rent (2019)
als Dr. Singh
The Way We Weren't (2019)
als Party Dad
[Cargo] (2018)
als Merc / Guard / Cop (voice)
Intensive Care (2018)
Flight 666 (2018)
als Thad
Escape from Ensenada (2018)
als Morales
Lowlife (2017)
als Agent Fowler
6 Models in Hell (2017)
als Mark
Stalled (2017)
als Joel White
Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands: War Within The Cartel (2017)
The Wrong House (2016)
als Bud the Exterminator
Turbulence (2016)
als Agent Franklin
Dead Bullet (2016)
als Harvey
Slammed! (2016)
als Angel
Earthtastrophe (2016)
als Alex
Broken Promise (2016)
als Deputy Hughes
Carnal Wishes (2015)
als Dectective
6 Ways to Die (2015)
als Marcus
Infernal (2015)
als Stan
Office Ninja (2014)
als Raheem
Asteroid vs Earth (2014)
als Gunnery Sergeant Luiz Zuniga
Age of Dinosaurs (2013)
als Doug
Harlequin (2013)
als Detective Hernandez
Slaughter Creek (2012)
als Detective Garcia
Anthem (2011)
als Tom
Ripped Memories (2010)
als Richard
Angels, Devils and Men (2009)
La Funcionaria Asesina (2009)
als The Victim
Sabor tropical (2009)
als Manos
Running on Empty Dreams (2009)
als Corey Harris
I Got Five on It Too (2009)
als Oscar
Haunted Airplane (2009)
als Diggs
Jolene (2008)
als Sid
Sportkill (2007)
als Assassin / Detective Rhames
San Franpsycho (2006)
als The Killer
The Lonely Ones (2006)
als Blake Torres
Machined (2006)
als Ryan
The Damned (2006)
als Marco
Illegal Business (2006)
als Tony
I Got Five on It (2005)
als Oscar
666: The Demon Child (2004)
als Steve
Drug Lordz (2003)
als Nick
Hoop Soldiers (2001)
als Suit
Bank
als Dino


ikwilfilmskijken © 2021