Annabella

Geboortedatum:
07/15/1907
Geboorteplaats:
La Varenne Saint Hilaire, Saint-Maur-des-Fossés, France:

Filmografie

Hollywood : la vie rêvée de Lana Turner (2019)
als (archive footage)
Fantasia Lusitana (2010)
als Self (archive footage)
Jornal Português (1938-1951) (2005)
als Herself (archive footage)
Quema el suelo (1952)
als Mari Luz Hurtado
Don Juan (1950)
als Lady Ontiveras
L’homme qui revient de loin (1950)
Dernier amour (1949)
13 Rue Madeleine (1947)
als Suzanne de Beaumont
Bomber's Moon (1943)
als Lt. Alexandra Zorich, MD
Tonight We Raid Calais (1943)
als Odette Bonnard
Bridal Suite (1939)
als Luise Anzengruber
Hôtel du Nord (1938)
als Renée
Suez (1938)
als Toni Pellerin
The Baroness and the Butler (1938)
als Baroness Katrina Marissey
Dinner at the Ritz (1937)
als Ranie Racine
La Citadelle du silence (1937)
Under the Red Robe (1937)
als Lady Marguerite of Fiox
Wings of the Morning (1937)
als Young Marie (Prologue) / Maria, Duchess of Leyva
Anne-Marie (1936)
als Anne-Marie
L'équipage (1935)
als Hélène/Denise
Varieté (1935)
als Jeanne
La Bandera (1935)
als Aïscha el Saloui
Varieté (1935)
als Jeanne
Les nuits moscovites (1935)
als Natalie Kovrine
Caravane (1934)
als Princess Wilma
Gardez le sourire (1934)
Sonnenstrahl (1933)
als Anna
Tavaszi zápor (1933)
als Marie Szabó
Quatorze Juillet (1933)
als Anna
Prima dragoste (1932)
Un soir de rafle (1931)
als Mariette
Autour d'une enquête (1931)
als Greta Bienert
Le million (1931)
als Béatrice
Barcarolle d'amour (1930)
als Gisèle
Maldone (1928)
als Flora Lévigné
Napoléon (1927)
als Violine Fleuri and Bernardine Eugénie Désirée Clary


ikwilfilmskijken © 2021