Michael Irby

Geboortedatum:
11/16/1972
Geboorteplaats:
Palm Springs, California, USA:

Filmografie

Last Seen Alive (2022)
als Oscar
Duke (2013)
als Evelio
K-11 (2013)
als Lieutenant Hernandez
Fast Five (2011)
als Zizi
Faster (2010)
als Vaquero
Law Abiding Citizen (2009)
als Detective Garza
Flightplan (2005)
als Obaid
Once Upon a Wedding (2005)
als Lewis
The Raft (2004)
Klepto (2003)
als Marco
Final Draft (2003)
als Elijah
The Last Castle (2001)
als Enriquez
Breaking Tradition
als Josh


ikwilfilmskijken © 2022