Kenji Sahara

Geboortedatum:
05/14/1932
Geboorteplaats:
Kanagawa, Japan:

Filmografie

ゴジラ ファイナルウォーズ (2004)
als Hachiro Jinguji
殺手之王 (1998)
als Mr. Tsukamoto
ゴジラvsスペースゴジラ (1994)
als Minister Takayuki Segawa
狙撃 完結篇 THE SHOOTIST (1994)
ゴジラvsメカゴジラ (1993)
als Minister Takayuki Segawa
米百俵 (1993)
ゴジラvsキングギドラ (1991)
als Minister Takayuki Segawa
長七郎江戸日記スペシャル 柳生の陰謀 (1984)
als Abe Tsushima-no-kami
0計画を阻止せよ-総理大臣誘拐!!- (1979)
als Arai
俺の空 (1977)
als Inspector
東京湾炎上 (1975)
メカゴジラの逆襲 (1975)
als Defense Force Commander
告訴せず (1975)
als Secretary 1
ゴジラ対メカゴジラ (1974)
als Ship's Captain
激動の昭和史 沖縄決戦 (1971)
ゲゾラ・ガニメ・カメーバ 決戦!南海の大怪獣 (1970)
als Makoto Obata
ゴジラ・ミニラ・ガバラ オール怪獣大進撃 (1969)
als Kenkichi 'Tack' Miki (Ichiro's Father)
連合艦隊司令長官 山本五十六 (1968)
als First Officer of Information Section
怪獣総進撃 (1968)
als Commander Nishikawa
怪獣島の決戦 ゴジラの息子 (1967)
als Morio
フランケンシュタインの怪獣 サンダ対ガイラ (1966)
als Dr. Yuzo Majida
海の若大将 (1965)
als 海江田
フランケンシュタイン対地底怪獣 バラゴン (1965)
als Soldier
None But the Brave (1965)
als Cpl. Fujimoto
三大怪獣 地球最大の決戦 (1964)
als Editor in Chief Kanamaki
モスラ対ゴジラ (1964)
als Jiro Torahata
海底軍艦 (1963)
als Uto Omino
マタンゴ (1963)
als Senzô Koyama - Sailor
King Kong vs. Godzilla (1963)
als Kazuo Fujita
忠臣蔵 花の巻・雪の巻 (1962)
キングコング対ゴジラ (1962)
als Kazuo Fujita
妖星ゴラス (1962)
als Saiki
南の島に雪が降る (1961)
モスラ (1961)
als Helicopter Pilot
青春白書 大人には分らない (1958)
美女と液体人間 (1958)
als Dr. Masada
杏っ子 (1958)
Oatari tanukigoten (1958)
als Singing man
花嫁三重奏 (1958)
地球防衛軍 (1957)
als Joji Atsumi
続・サザエさん (1957)
極楽島物語 (1957)
空の大怪獸 ラドン (1956)
als Shigeru Kawamura
Tokyo no hito sayonara (1956)
als Jintaro, sailor
Godzilla, King of the Monsters! (1956)
als Man on Boat (uncredited)
姿なき目撃者 (1955)
als Detective Ohashi
ゴジラ (1954)
als Young Lover on Ship (uncredited)
さらばラバウル (1954)
als (uncredited)


ikwilfilmskijken © 2022