Gerard Plunkett

Geboortedatum:
08/14/1955
Geboorteplaats:
Dublin, Ireland:
Biografie:
Gerard Plunkett is geboren en getogen in Dublin, Ierland. Hoewel hij zijn carrière begon in stand-up en improvisatiekomedie, was zijn eerste liefde theater. Zijn debuut als Stephen Dedalus, in Joyce's, Ulysses was een keerpunt in zijn carrière. Televisie en film volgden al snel. Door de jaren heen heeft hij talloze nominaties en prijzen ontvangen voor zijn werk op het podium en op het scherm.

Filmografie

A Fabled Holiday (2022)
als Older Gentleman/Narrator
The Wedding Veil Legacy (2022)
als Leland
Revisor (2020)
als Voice of Doctor Harlow
Aurora Teagarden Mysteries: A Game of Cat and Mouse (2019)
als Edward Irons
Love at First Dance (2018)
als Howard
Deadly Deed: A Fixer Upper Mystery (2018)
als Charles Potter
Royal New Year's Eve (2017)
als King Richard
Christmas at Holly Lodge (2017)
als Sir Ian
A Heavenly Christmas (2016)
als Ben
Garage Sale Mystery: The Novel Murders (2016)
als Professor Myles Fowler
Gourmet Detective (2015)
als Raymond
Seventh Son (2014)
als Prelate
June in January (2014)
als Richard Blackwell
Camera Shy (2012)
als Bob Sterling
A Christmas Story 2 (2012)
als Hank Catenhauser
Sucker Punch (2011)
als Stepfather
Seduced by Lies (2011)
als Jacques
2012 (2009)
als Isaacs - MI6 Officer
Nightwatching (2007)
als Engelan
Snakes on a Plane (2006)
als Paul
Eight Below (2006)
als Dr. Andy Harrison
Haeckel's Tale (2006)
als Dr. Hauser (as Gerrard Plunkett)
Two for the Money (2005)
als Herbie
BIONICLE 2: Legends of Metru Nui (2004)
als Turaga Dume (voice)
Action Man: X Missions The Movie (2004)
als Mr. W (voice)
Ben Hur (2003)
als Pontius Pilate (voice)
Devil Winds (2003)
als Dr. Raymond Ardmore
Suddenly Naked (2001)
als Rod Poker
Rat Race (2001)
als High Roller
Strange Frequency (2001)
als Miles Davenport (segment 'Room Service')
Murder at the Cannes Film Festival (2000)
als Trevor Hayes
The 6th Day (2000)
als Technician
Lion of Oz (2000)
als Oak Tree (voice)
Shutterspeed (2000)
als Griffin Brockman
Dudley Do-Right (1999)
als Spinworthy
A Cooler Climate (1999)
als Graham
Life in a Day (1999)
als Dr. Leo Sardis
Assault on Death Mountain (1999)
als Dr. Sarkisian
Wrongfully Accused (1998)
als Sir Robert McKintyre
My Husband's Secret Life (1998)
Baby Monitor: Sound of Fear (1998)
als Marcus
Contagious (1997)
als Sklar
Exception to the Rule (1997)
als Diamond Merchant
Sleeping Beauty (1995)
als (voice)
Snow White (1995)
als (voice)


ikwilfilmskijken © 2024