Frank Lammers

Geboortedatum:
04/10/1972
Geboorteplaats:
Mierlo, Noord-Brabant, Netherlands:

Filmografie

All Inclusive (2023)
als Frans
Ome Cor (2022)
als Freddy
The Takeover (2022)
als Buddy
H4Z4RD (2022)
Herrie in huize Gerri (2021)
als Gerri van Vlokhoven
The Streamers live vanuit De Kuip in Rotterdam (2021)
Ferry (2021)
als Ferry Bouman
Groeten van Gerri (2020)
als Gerri van Vlokhoven
April, May en June (2019)
als fisherman
Koekoek! (2019)
als Lammert / Koekoek
All You Need Is Love (2018)
als Ernst
D-Railed (2018)
als The Host
Chasing Windmills (2018)
als Kapitein Holland Amerika Lijn
Hotel de Grote L (2017)
als Father
De Helleveeg (2016)
als Nico van Dartel
Deadweight (2016)
als Eric van de Geijn
Sneekweek (2016)
als Rechercheur van Velzen
J. Kessels (2015)
Michiel de Ruyter (2015)
als Michiel de Ruyter
Onder het Hart (2015)
als Rogier
Sync (2013)
De Marathon (2012)
als Kees
De bende van Oss (2011)
als Harry den Brock
De President (2011)
als Krasimir
Rundskop (2011)
als Sam Raymond
Bon Voyage (2011)
als Tom
New Kids Turbo (2010)
als Foreman
Mafrika (2009)
als Frank Meutstege
Nadine (2007)
als Vince
Eigenheimers (2007)
als Jaap van Elsakker
Nachtrit (2006)
als Dennis
Zwartboek (2006)
als Kees
Het woeden der gehele wereld (2006)
als Inspecteur Douvetrap
Leef! (2005)
als BMW Driver
Het Schnitzelparadijs (2005)
als Willem
Flirt (2005)
als Egbert-Jan
De Dominee (2004)
als Adri
Seventeen (2004)
als Construction Worker
Shouf Shouf Habibi! (2004)
als Chris
Het Zuiden (2004)
als Loe de Koning
De passievrucht (2003)
als Dees
Polleke (2003)
als Meester Wouter
Grimm (2003)
als Boer
Dajo (2003)
Het wonder van Máxima (2003)
De enclave (2002)
als Darko Bokan
De Grot (2001)
als René
De Zwarte Meteoor (2000)
Wilde Mossels (2000)
als Daan

Productie

Herrie in huize Gerri
Director
Herrie in huize Gerri
Executive Producer
Groeten van Gerri
Director
Groeten van Gerri
Executive Producer
Of ik gek ben
Director
Of ik gek ben
Scenario Writer


ikwilfilmskijken © 2024