Lora Martinez-Cunningham

Geboorteplaats:
Albuquerque, New Mexico, USA:

Filmografie

Finch (2021)
als Mother (Flashback)
Army of the Dead (2021)
als Refugee Woman #2
Those Who Wish Me Dead (2021)
als Tina
Deadly Illusions (2021)
als Andrea Miller
14 Cameras (2018)
als Lori
Ideal Home (2018)
als Ms. Garcia
Stalked by My Ex (2017)
als Alexis
Only the Brave (2017)
als Dr. Ochoa
One Small Indiscretion (2017)
als Dr. Sage
The Space Between Us (2017)
als NASA Guide
Priceless (2016)
als Melody Stevenson
Transpecos (2016)
als Agent Lupo
Hell or High Water (2016)
als Neighbor (uncredited)
Fender Bender (2016)
als Olga
Gold (2016)
als Donna
Bare (2015)
als Jaz
Sicario (2015)
als Jacinta
Maze Runner: The Scorch Trials (2015)
als Thomas' Mother
Cents (2015)
als Principal Martinez
Frontera (2014)
als Laura Zamora
Drunktown's Finest (2014)
als Nun
Beyond the Blackboard (2011)
als Bev
Passion Play (2011)
als Nurse Kohl
The Book of Eli (2010)
als Young Woman Highjacker
Mr. President (2007)
Homage (1995)
als Cecelia Tellez

Productie

A Mother's Crime
Second Unit Director


ikwilfilmskijken © 2022