José Luis de Villalonga

Geboortedatum:
01/29/1920
Geboorteplaats:
Madrid, Madrid, Spain:

Filmografie

El largo invierno (1992)
als Conde de Santbenet
La diputada (1988)
als Federico
Tex e il signore degli abissi (1985)
als Dr. Warton
Poppers (1984)
als Max
Scarab (1984)
als Presidente frances
Femmes (1983)
als (uncredited)
Nacional III (1982)
als Álvaro
Dos y dos, cinco (1981)
als Juanjo's Father
Patrizia (1981)
als Lord James Cook
Patrimonio nacional (1981)
als Álvaro
Voltati Eugenio (1980)
Speed Cross (1980)
als Meyer
Chi dice donna, dice donna (1976)
als Louis
Le Bon et les méchants (1976)
Trop c'est trop (1975)
als Le photographe
Le Casse (1971)
als Mr. Tasco
Sapho ou La fureur d'aimer (1971)
als Maurice
L'homme qui trahit la mafia (1967)
Tecnica di un omicidio (1966)
als Dr. Goldstein / Frank Secchy
Giulietta degli spiriti (1965)
als Giorgio's friend
Darling (1965)
als Prince Cesare della Romita
I tre volti (1965)
als Rodolph (segment "Gli amanti celebri")
Il magnifico cornuto (1964)
als Presidente
Behold a Pale Horse (1964)
als Horse Dealer
Mélodie en sous-sol (1963)
als M. Grimp
La loi des hommes (1962)
als The priest
Cléo de cinq à sept (1962)
als The Lover
Les parisiennes (1962)
Breakfast at Tiffany's (1961)
als José da Silva Pereira
Les mauvais coups (1961)
als Prévieux
L'ennemi dans l'ombre (1960)
als Georges Dandieu
Les amants (1958)
als Raoul Flores

Productie

Fiesta
Novel


ikwilfilmskijken © 2021