Sean Faris

Geboortedatum:
03/25/1982
Geboorteplaats:
Houston, Texas, USA:

Filmografie

Algorithm: BLISS (2020)
als Vic
Munchausen By Internet (2019)
als Todd
Surprise Me! (2019)
als Jeff Bachmann
A Veteran's Christmas (2018)
als Joe Peterson
Gangster Land (2017)
als Jack McGurn
The Joneses Unplugged (2017)
als Matthew Jones
Female Fight Squad (2017)
als Potter
An Uncommon Grace (2017)
als Levi Troyer
Sandra Brown's White Hot (2016)
als Beck Merchant
Adulterers (2016)
als Samuel Deuprey
N.Y.C. Underground (2013)
als Logan
Pawn (2013)
als Nick
Lost for Words (2013)
als Michael
Christmas with Holly (2012)
als Mark Nagle
Stash House (2012)
als David Nash
Freerunner (2011)
als Ryan
The Lost Valentine (2011)
als Lucas Thomas
The King of Fighters (2010)
als Kyo Kusanagi
Ghost Machine (2009)
als Tom
Forever Strong (2008)
als Rick Penning
Never Back Down (2008)
als Jake Tyler
Yours, Mine & Ours (2005)
als William Beardsley
Sleepover (2004)
als Steve Phillips
The Brotherhood 2: Young Warlocks (2001)
als John Van Owen
Pearl Harbor (2001)
als Danny's Gunner

Productie

Adulterers
Producer
Freerunner
Executive Producer


ikwilfilmskijken © 2021