Pom Klementieff

Geboortedatum:
05/03/1986
Geboorteplaats:
Québec, Canada:

Filmografie

Guardians of the Galaxy Vol. 3 (2023)
als Mantis
Mission: Impossible 8 (2022)
Thor: Love and Thunder (2022)
als Mantis
Mission: Impossible 7 (2021)
The Addams Family (2019)
als Layla & Kayla (voice)
Uncut Gems (2019)
als Lexis
Avengers: Endgame (2019)
als Mantis
Time of Day (2018)
Hacker's Game Redux (2018)
als Loise
A. I. Tales (2018)
als Cat
Avengers: Infinity War (2018)
als Mantis
Newness (2017)
als Bethany
Ingrid Goes West (2017)
als Harley Chung
Guardians of the Galaxy: Inferno (2017)
als Herself
Alteration (2017)
als Elsa
Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2017)
als Mantis
Hacker's Game (2015)
als Loise
Oldboy (2013)
als Haeng-Bok
El Turrrf (2013)
als Pom
Paris à tout prix (2013)
als Jess
Les Kaïra (2012)
als Tia
Radiostars (2012)
als La pizza-girl
La délicatesse (2011)
als Serveuse restaurant Charles
L'amour dure trois ans (2011)
als Fiancée du père
Nuit blanche (2011)
als Lucy
Une pure affaire (2011)
als Naomi
Silhouettes (2011)
als Valerie
Loup (2009)
als Nastazia
Sans arme, ni haine, ni violence (2008)
als NHI
Après lui (2007)
als Emilie
Thunder Force


ikwilfilmskijken © 2020