Leeanna Walsman

Geboortedatum:
11/22/1979
Geboorteplaats:
Sydney, New South Wales, Australia:

Filmografie

Bosch & Rockit (2022)
als Elizabeth
Penguin Bloom (2021)
als Kylie
2067 (2020)
als Selene Whyte
Don't Tell (2017)
als Wendy Roche
Tangles and Knots (2017)
als Michelle
싱글라이더 (2017)
als Stella
Perry (2016)
Dawn (2015)
als Dawn
Manny Lewis (2015)
als Maria
Suspended (2012)
als Michelle
Caught Inside (2010)
$9.99 (2009)
als Tanita (voice)
The Informant (2008)
als Heidi Oliver
Bitter & Twisted (2008)
als Indigo Samvini
Burst (2006)
als Angel
Ezra White, LL.B. (2006)
als Louise White
Jessica (2004)
als Jessica Bergman
One Perfect Day (2004)
als Alysse Green
Films Are Not Released, They Escape (2002)
als Self
Star Wars: Episode II - Attack of the Clones (2002)
als Zam Wesell
Looking for Alibrandi (2000)
als Carly Bishop
Blackrock (1997)
als Shana


ikwilfilmskijken © 2022