Chris Ellis

Geboortedatum:
04/14/1956
Geboorteplaats:
Dallas, Texas, USA:

Filmografie

Silo (2021)
als Mr. Adler
Kenny (2018)
als Al
The Oath (2018)
als Hank
What Still Remains (2018)
als Harvey
The Show (2017)
als Keller
Amelia 2.0 (2017)
als Senator Thaddeus
Pitching Tents (2017)
als Principal Don Bishop
Jessabelle (2014)
als Sheriff Pruitt
The Guest (2014)
als Hendricks
Faults (2014)
als Dad
The Dark Knight Rises (2012)
als Fr. Reilly
Teenage Dirtbag (2009)
als Pops
G-Force (2009)
als NSA Director
Crazy (2008)
als Glen the Carousel Manager
Gospel Hill (2008)
als L Donn Murray
Transformers (2007)
als Admiral Brigham
Live Free or Die Hard (2007)
als Scalvino
Fun with Dick and Jane (2005)
als Vice President - Grand Cayman Bank
The Devil's Rejects (2005)
als Coggs
The Island (2005)
als Aces & Spades Barman
In Enemy Hands (2005)
als Samuel Littleton
Death and Texas (2004)
als Phillip Brodeur
Love Liza (2002)
als Patriot Model Aeronautics Clerk
Catch Me If You Can (2002)
als Special Agent Witkins
Beyond the City Limits (2001)
als Det. Hanson
Domestic Disturbance (2001)
als Detective Warren
Daddy and Them (2001)
als Dewey
Planet of the Apes (2001)
als Commander Karl Vasich
The Watcher (2000)
als Hollis
October Sky (1999)
als Principal Turner
Home Fries (1998)
als Henry Lever
Armageddon (1998)
als Flight Director Clark
Godzilla (1998)
als General Anderson
Sparkler (1997)
als Buddy #1
Bean (1997)
als Detective Butler
Con Air (1997)
als BOP Official Grant
Her Costly Affair (1996)
als Wes
If These Walls Could Talk (1996)
als Crowd Leader
That Thing You Do! (1996)
als Phil Horace
The Tie That Binds (1995)
als Security Guard #1
Apollo 13 (1995)
als Deke Slayton
Crimson Tide (1995)
als Additional Magician
Addams Family Values (1993)
als Moving Man
My Cousin Vinny (1992)
als J.T.
Days of Thunder (1990)
als Harlem Hoogerhyde


ikwilfilmskijken © 2021